Algemene voorwaarden


ALGEMENE VOORWAARDEN COSTA CALPE

RESERVERINGSVOORWAARDEN

Om een reservering te bevestigen dient 30% van het totale bedrag vooraf betaald te worden binnen maximaal 5 kalenderdagen na reservering.

Elke reservering gemaakt zonder betaling van de reserveringsbevestiging aanbetaling behoudt de prereserveringsstatus en kan onderhevig zijn aan wijzigingen door het bedrijf na beschikbaarheid.

WAARBORGSOMVOORWAARDEN

Alle reserveringen dienen een borgsom van 300,00 € te betalen, bij voorkeur met credit- of debetkaart, die binnen 48 uur na vertrek en controle van de woning wordt terugbetaald.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

In geval van annulering worden de volgende kosten als boete in rekening gebracht:

- Bij annulering of wijziging van de reservering tot 15 dagen voor aankomstdatum wordt 100% van de reserveringsbevestiging teruggestort.
- Als u uw reservering annuleert na de deadline of als u niet verschijnt, zal er geen terugbetaling plaatsvinden.

Er zal NO REFUND zijn als de klant zich vrijwillig terugtrekt uit de diensten voordat hij zijn verblijf voltooit.

BEDRIJFSWIJZIGINGEN

Indien de accommodatie door onvoorziene en niet aan de maatschappij toe te rekenen oorzaken niet in gebruik kon worden genomen, kan de maatschappij de klant andere accommodatie van gelijke of hogere kwaliteit ter beschikking stellen zonder vergoeding door een van de partijen.

GEGEVENSBESCHERMING

In overeenstemming met de bepalingen van organieke wet 15/1999 van 13 december 1999 betreffende de bescherming van persoonsgegevens ("LPD"), delen wij u mee dat uw persoonlijke gegevens door het boekingsproces te voltooien, zullen worden opgenomen in de bestanden van het bedrijf, om onze diensten te leveren en aan te bieden. Evenzo informeren wij u over de mogelijkheid om uw recht van toegang, rectificatie, annulering en verzet van uw persoonlijke gegevens uit te oefenen, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor het dossier van het bedrijf zelf.